Spread the love


Τέσσερις ημέρες μετά την αναστολή της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ έπειτα από απόφαση που έλαβε την περασμένη Πέμπτη, σε πολλές συνοικίες στη Πάτρα, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο και όχι μόνο, η εικόνα με τα σκουπίδια παραμένει ως έχει, αφού δεν έχει περάσει ούτε ένα απορριμματοφόρο.

Συγκεκριμένα η ευρύτερη περιοχή του Σκαγιοπουλείου, της Αγίας Βαρβάρας και του Μπεγουλακίου Πατρών, είναι μόνο μερικά από τα σημεία που το πρωί της Δευτέρας, ο φωτογραφικός φακός του tempo24.gr, κατέγραψε ξεχειλισμένους κάδους, την ώρα που κάτοικοι και καταστηματάρχες διαμαρτύρονται. Ενδεικτικές φωτογραφίες μεταξύ άλλων από τις οδούς Σωσιπάτρου, Μαξίμου, Κυρίλου Αρχιεπισκόπου και Χαριλάου Τρικούπη.

 Πάτρα

 Πάτρα

 Πάτρα

Όπως εξηγεί το tempo24.gr, με τη λήξη της απεργίας και την έξοδο των συνεργείων του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, το βάρος της αποκομιδής δόθηκε στο κέντρο της πόλης και σε «ευπαθή» σημεία. Ο μεγάλος όγκος των σκουπιδιών, περίπου 3.300 τόνοι που συγκεντρώθηκαν κατά την απεργία της ΠΟΕ -ΟΤΑ, όπως υπογραμμίστηκε από την πρώτη στιγμή από τους υπεύθυνους του Δήμου, δεν είναι εύκολη υπόθεση, την ώρα μάλιστα που οι κάτοικοι αδυνατώντας να «κρατήσουν» άλλο τα απορρίμματα στα σπίτια τους, τα εναποθέτουν στους κάδους «βουνά», ελπίζοντας πως από ημέρα σε ημέρα θα περάσουν απορριμματοφόρα από τις γειτονιές τους.

 Πάτρα

 Πάτρα

 Πάτρα



Spread the love