Spread the love


Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και παροδικές μπόρες στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Επιλέξτε την πόλη που θέλετε στην παρακάτω μετεωρολογική εφαρμογή, για να δείτε τον καιρό που θα κάνει εκεί τις επόμενες 4 ημέρες:

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ήλιος με τοπικές νεφώσεις κυρίως το απόγευμα και η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με παροδική συννεφιά το απόγευμα και το θερμόμετρο από 23 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στο Ιόνιο και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά το απόγευμα, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 15 έως 35 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις ο απόγευμα στα βόρεια και ο υδράργυρος από 20 έως 35 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.



Spread the love