Spread the love


Στις 8 Σεπτεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο ο συμβασιούχος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος.

Το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να είναι παρών  και ο δήμαρχος, προκειμένου να διακριβωθεί μέσα από την μαρτυρική του κατάθεση η κατάσταση του δράστη, ο οποίος σήμερα επικαλείται ψυχική νόσο. Εάν και ο 35χρονος ζήτησε να δικαστεί σήμερα, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του δημάρχου, ενώ απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου του κατηγορουμένου για την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο δήμαρχος Ελευσίνας φέρεται να έχει πει στην κατάθεση του στην αστυνομία ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του δράστη, ενώ ο 35χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε προηγούμενα με το θύμα, επειδή έληγε η σύμβαση του. 

Υπενθυμίζεται οτι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ το αίτημα της εισαγγελέως της έδρας για μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το δυσμενέστερο (βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη) δεν έγινε δεκτό.



Spread the love