Spread the love


Αστυνομικοί με ποδήλατα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ενημερώνουν τους αλλοδαπούς τουρίστες της παραλιακής ζώνης της Πιερίας με ειδικό έντυπο στην αγγλική γλώσσα, που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, καθώς και κατευθύνσεις σε περίπτωση που χρειασθούν οποιαδήποτε βοήθεια.

Αποτελεί μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, με στόχο τόσο την πρόληψη θυματοποίησής τους, όσο και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην χώρα.

Η διανομή του έντυπου υλικού θα συνεχισθεί και το επόμενο διάστημα από τους ποδηλάτες της Ελληνικής Αστυνομίας σε τουριστικές περιοχές της Πιερίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα στην Κατερίνη ξεκίνησε αρχές Ιουνίου του 2017 στοχεύοντας στην αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών, όσο και των επισκεπτών της περιοχής. Συνολικά 6 αστυνομικοί απαρτίζουν τη νέα αυτή ευέλικτη αστυνομική δομή και κινούνται από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ τόσο στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, όσο και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Spread the love