Spread the love


Σε τροχαίο δυστύχημα στη Γεωργία έχασε την ζωή του ο 56χρονος Λαμιώτης δικηγόρος Δημήτρης Σταματόπουλος όπου βρίσκονταν σε διακοπές μαζί με την 29χρονη κόρη του και δύο φίλους του από την Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας.

Το δυστύχημα έγινε την Δευτέρα και είναι αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του. Η κόρη του και οι φίλοι του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματιστήκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής.

Ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας Λαμίας ο Δημήτρης Σταματόπουλος έχει βυθίσει στο πένθος τον δικηγορικό κόσμο της περιοχής αλλά και ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας της Λαμίας καθώς είχε κερδίσει το σεβασμό της. Ο ίδιος δε αγαπούσε την ορειβασία και ήταν μεταξύ των πρωτοπόρων του οικολογικού κινήματος στην περιοχής. Μεγάλη του αγάπη τα ταξίδια στο εξωτερικό που βρίσκονταν με κάθε πρώτη ευκαιρία.

Ο Δημήτρης Σταματόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009 στην Φθιώτιδα και επίσης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές (2014) με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου «Στερεά σε Νέα Τροχιά».

Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας έως σήμερα ενώ από το 1996 έως 2002 υπήρξε μέλος διαφόρων οικολογικών οργανώσεων. Μετά το 2001 μέλος του συντονιστικού οργάνου του «Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ» στην Λαμία, τ. Γεν. Γραμματέας της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Ο.Χ.- τ. πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Ελλ. Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας και του «Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Spread the love