Spread the love


Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο δύο νέων παιδιών στα Κουπιδιανά Χανιών, τα οποία έχασαν τη ζωή τους όταν ένα αυτοκίνητο τα παρέσυρε.

Σύμφωνα με το parakritika.gr, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σε δρόμο καρμανιόλα, μπροστά από το Πολυτεχνείο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι πολλοστή φορά που συμβαίνει θανατηφόρο τροχαίο στη συγκεκριμένη ευθεία, όπου δυστυχώς αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από τους οδηγούς.

Θύματα της ανείπωτης τραγωδίας, μία κοπέλα φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής μόλις 20 ετών με καταγωγή από το Μαρούσι Αττικής και ένας νεαρός, 25 ετών, και αυτός φοιτητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Οι δύο νέοι είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους και βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω τους. Στη συνέχεια το «τρελό» αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σταθμευμένη μηχανή.

Το cretalive.gr αναφέρει ότι ο οδηγός του οχήματος είναι 20 ετών, ενώ δεν φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Το πιθανότερο είναι ότι κάτι άλλο απέσπασε την προσοχή του, ίσως το κινητό του. 

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο zarpanews.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε, τα σώματα των δύο άτυχων νέων πετάχτηκαν 20 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο. Η κοπέλα ήταν σε άσχημη κατάσταση ενώ ο νεαρός φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Τις ακριβείς συνθήκες ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Φωτογραφία: parakritika.gr



Spread the love