Spread the love


Μηνύματα αγάπης, λατρείας αλλά και απέραντης θλίψης, από τους δικούς της ανθρώπους.

Τwitter, facebook και Instagram έχει γεμίσει θλίψη για την απώλεια της μοναδικής Ζωής Λάσκαρης. Η Ζωίτσα δε μένει πια εδώ λένε οι περισσότεροι συγκινημένοι.

«ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ- Δεν θελω να το πιστεψω, Ζωη μου. Δεν γινεται, ειναι fake news, ειναι φαρσα. Ανθρωπινα αριστουργηματα σαν και σενα δεν πεθαινουν, δεν φευγουν, με τιποτα δεν το πιστευω…» ενώ σε άλλη ανάρτησή του ο Νίκος Μαστοράκης ανέβασε ένα βίντεο με την δική του Ζωίτσα γράφοντας «ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ- Οι λεξεις φτωχες για να τη σκιτσαρουν. Το γελιο της, το χιουμορ της, η ατελειωτη, εξοργιστικη καλωσυνη της. Φαινονται ολα με την πρωτη ματια σ’ αυτο το βιντεο»

Η Χριστίνα Πολίτη συγκινεί. Η ανάρτηση της κοσμικογράφου με το άκουσμα του θλιβερού νέου έσπευσε να εκφράσει τον ανείπωτο πόνο της: Σοκαρισμένοι είμαστε και οι φίλοι της που για όλους μας η Ζωή ήταν πηγή δύναμης, αισιοδοξίας και χαράς…

Ενώ αμέσως μετά έγραψε: Α ρε Ζωίτσα …

Το ίδιο και η Αφροδίτη Γραμμέλη « Δεν πεθαίνουν τα crazy girls. Δραπετεύουν από τους θλιβερούς κόσμους.

Αντίο Ζωή! Έφυγες στον ύπνο σου.Όνειρο! Αγαπήθηκες λιγότερο από όσο άξιζες,ενώ σε ερωτεύθηκαν περισσότεροι από όσους φαντάστηκες… #laskari έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Και ήταν τόσο λαμπερή πάντα η Ζωή… Και γέλαγε τόσο πολύ…
Όλοι γελάγαμε κάποτε πολύ !» έγραψε η ηθοποιός Γωγώ Ατζολετάκη ποστάρωνατς μία φωτογραφία από τα παλιά παρέα με τον Κώστα Καρρά.

Συγκινημένη η Βέρα Κρούσκα αποχαιρέτησε τη φίλη της «Καλό ταξίδι Ζωιτσα μου…έφυγες όπως ήθελες…..».

Δείτε ακόμα: Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στη Ζωή Λάσκαρη

 Η τελευταία παράσταση της Ζωής Λάσκαρη παρέα με την κόρη της

Πέθανε η Ζωή Λάσκαρη… στον ύπνο της

 



Spread the love