Spread the love


Eπανακυκλοφορούν αυτή την εβδοµάδα τα «Νέα» και το «Βήµα», µετά την ολιγοήµερη αναστολή της κυκλοφορίας τους, προκειµένου να ρυθµιστούν οι τεχνικές λεπτοµέρειες για το πέρασµά τους στη νέα εποχή, που επί της ουσίας ξεκινά το Σάββατο για τον πρώτο ιστορικό τίτλο και την Κυριακή για τον δεύτερο.

Σε αυτή την καινούργια πορεία εγγυητής σταθερότητας και οµαλότητας για το µέλλον είναι ο επιφανής εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος έχει δώσει ισχυρά δείγµατα γραφής σε όλα τα πεδία όπου έχει δραστηριοποιηθεί.

Παρόντες θα είναι επίσης το σύνολο των ηχηρών ονοµάτων που σφράγισαν διαχρονικά µε την παρουσία και την πένα τους τις δύο εκδόσεις, όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο άρτι επιστρέψας Γιώργος Παπαχρήστος, ο Παύλος Τσίµας, ο Ηλίας Κανέλλης, η Ελενα Ακρίτα, η Πέπη Ραγκούση, ο ∆ηµήτρης Ψυχογιός, ο Νίκος Μπακουνάκης, ο Κώστας Μητρόπουλος και η Εφη Ξένου µε τη χαρακτηριστική σκιτσογραφία τους, καθώς και όλοι όσοι αποτελούσαν εδώ και χρόνια τον βασικό κορµό των συνεργατών των δύο εντύπων, αφήνοντας το αποτύπωµά τους στον εγχώριο Τύπο και συνδέοντας τη διαδροµή τους µε τις έννοιες της µαχητικότητας και της αξιοπιστίας.

Την µπαγκέτα των δύο εφηµερίδων εξακολουθούν να κρατούν ο Παναγιώτης Λάµψιας στα «Νέα» και ο Αντώνης Καρακούσης στο «Βήµα». Η νέα περίοδος ξεκίνησε µε τη µετεγκατάσταση του προσωπικού από τη Μιχαλακοπούλου στη Λεωφόρο Συγγρού, σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, αντάξιο της ιστορίας και της παράδοσης των δύο εφηµερίδων.

Τις αµέσως επόµενες ηµέρες θα επαναλειτουργήσουν κανονικά τόσο το in.gr όσο και οι ιστοσελίδες των «Νέων» και του «Βήµατος», που προσωρινά είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας επίσης για τεχνικούς λόγους.

Στο µεταξύ, µετά και την επισηµοποίηση της απόκτησης του 22,11% του Mega από τον κ. Μαρινάκη, πραγµατοποιήθηκε την Πέµπτη έκτακτη Γενική Συνέλευση των µετόχων της Τηλέτυπος Α.Ε., ιδιοκτήτριας εταιρείας του τηλεοπτικού σταθµού, για την εκλογή νέου ∆.Σ. Το πενταµελές ∆ιοικητικό Συµβούλιο, που θα έχει πενταετή θητεία και θα συγκροτηθεί σε σώµα το αµέσως επόµενο διάστηµα, αποτελείται από τους Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Μήτραινα, Γιώργο ∆ηµάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη.



Spread the love