Spread the love


Αραβες κροίσοι, αλλά και κάποιοι υψηλοί προσκεκλημένοι Ελληνες από τους κόλπους των επιχειρηματιών απόλαυσαν χθες το βράδυ τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο.

Εναντι αδράς αμοιβής, όσοι βρέθηκαν στο Nammos για τη δεύτερη πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου απόλαυσαν μια βραδιά που τα είχε όλα. Από ναργιλέδες και κρεμαστούς πολυελαίους, μέχρι και καμήλες. Οι τυχεροί θαμώνες απόλαυσαν ένα μενού που κόστιζε για τα πρώτα τραπέζια 500 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό.

Τα πιο πίσω τραπέζια ήταν μόνο για ποτό και σε τιμές που λίγες μόνο τσέπες μπορούν να σηκώσουν. Από 380 ευρώ για ένα λευκό κρασί, μέχρι 72.000 ευρώ για μια σαμπάνια. Οι συμμετέχοντες στο ξέφρενο πάρτι της χλιδής πήραν και πρωινό, ενώ οι ναργιλέδες ήταν προσφορά.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν προγραμματισμένο να βγει στη σκηνή στις 3 τα ξημερώματα, ωστόσο καθυστέρησε και βγήκε στις  4:30 γιατί το κέφι με τους δύο Λιβανέζους τραγουδιστές που προηγήθηκαν ήταν στα ύψη. Όσο για τους ξένους σταρ, εκείνοι είναι ιδιαίτερα γνωστοί στην πατρίδα τους: ο Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ.

Μεταξύ των «υψηλών» παρευρισκομένων ήταν και ο πρόεδρος της Μπεσίκτας και ο πρόεδρος της Γαλατασαράι.

Αυτή τη φορά η εξέδρα δεν στήθηκε μέσα στη θάλασσα, όπως στην προηγούμενη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, αλλά στην ανατολική πλευρά του Νammos, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα από το Λιμεναρχείο.



Spread the love