Spread the love


Μόλις τρεις μήνες μετά τον αιφνίδιο χαμό του Μάριου στο Μενίδι, ένα νέο περιστατικό με πυροβολισμό κατά ανηλίκου έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. 

Όπως έγινε γνωστό, ένα 10χρονο αγόρι πυροβολήθηκε με αεροβόλο όπλο και τραυματίστηκε, την ώρα που έπαιζε στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου. 

Ολα συνέβησαν όταν ομάδα παιδιών έπαιζε μπάσκετ και ξαφνικά περί τις 20.30 μ.μ. ακούστηκε κάτι που ηχούσε σαν πυροβολισμός. 

Στο άκουσμά του γονείς που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν στα παιδιά προκειμένου να εξακριβώσουν τι έχει συμβεί με αποτέλεσμα να αντικρίσουν ένα 10χρονο αγόρι, που είχε ξεσπάσει σε κλάματα, να έχει αίματα στο χέρι του. 

Αμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη η αστυνομία ενώ ο ιατροδικαστής που μετέβη προοκειμένου να εξτάσει το παιδί διαπίστωσε ότι στο αριστερό χέρι του παιδιού είχε σφηνωθεί μία βολίδα η οποια πιθανότατα είχε προέλθει από αεροβόλο όπλο… 

Ο πατέρας του μαθητή που τραυματίστηκε μίλησε στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε. Αν τον έχει ενοχλήσει η φασαρία, έπρεπε να έρθει εκεί να τα πούνε. Δεν ξέρω αν έχει παιδιά αυτός που το έκανε ή όχι, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο». 



Spread the love