Spread the love


Στην αυτόφωρη σύλληψη ηγετικών στελεχών οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών εντός της ελληνικής επικράτειας και συγκεκριμένα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 32χρονο αλλοδαπό και 20χρονη ημεδαπή (ανδρόγυνο), σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή Άνω Πόλης, εντοπίστηκε το ζευγάρι και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κιλά και 536 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συναλλαγές τους, πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και κάρτα sim.

Συνελήφθη, επίσης, 22χρονος αλλοδαπός, έπειτα από συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών με τον προαναφερόμενο άντρα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε δέμα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 102 γραμμαρίων. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.



Spread the love