Spread the love


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν το Σάββατο και την Κυριακή οι συμβασιούχοι των δήμων του νομού Λάρισας, λόγω καθυστέρησης στην πληρωμή τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου του, το Σάββατο και την Κυριακή θα απέχουν από τα καθήκοντα τους, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου «ο αγώνας συνεχίζεται» ενώ τονίζεται πως ο σύλλογος υπαλλήλων «είχε προειδοποιήσει πως η τροπολογία του καλοκαιριού, θα έφερνε αυτά τα αποτελέσματα της απληρωσιάς και των απολύσεων».

«Ας σταματήσουν το παιχνιδάκι με τις υπογραφές του επιτρόπου. Την ευθύνη έχουν ακέραια η κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτοί ψήφισαν τους νόμους, αυτοί μαζί με τους δημάρχους που στηρίζουν αυτούς τους νομούς να δώσουν εδώ και τώρα λύση. Να σταματήσουν να μας “συμπάσχουν” και να παίζουν με το ψωμί εκατοντάδων οικογενειών. Εμείς εργοδότη έχουμε τον κάθε δήμαρχο» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 



Spread the love