Spread the love


Για μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που θα διεξαχθούν στις 26-28 Σεπτεμβρίου, καλεί ο Γιώργος Καλλιακμάνης που διεκδικεί την προεδρία της ΠΟΑΣΥ.

Ο επικεφαλής της κίνησης «Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.» και πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης με δήλωσή του διαπιστώνει ότι η νέα κίνηση έχει μεγάλη απήχηση. Διαβεβαιώνει ότι επιδιώκει να φέρει νέα εποχή στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Σύμφωνα με τον Γ. Καλλιακμάνη, πολύπειρο συνδικαλιστή με αγώνες για τα δικαιώματα των αστυνομικών, οι ήττες που έχει υποστεί η ΠΟΑΣΥ είναι «ιστορικές» ωστόσο σημειώνει ότι δεν θα μπει σε προσωπικές διαμάχες καθώς η ευθύνη της αποτυχίας βαρύνει όλους.

Προειδοποιεί ωστόσο με νόημα πως «ουδείς μπορεί να μας επιβάλει με εκφοβισμούς η πρόσκαιρες υποσχέσεις την συμμετοχή στην κατρακύλα της ομοσπονδίας».

«Είναι γεγονός ότι η κίνησή μας Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α, η ιδρυτική διακήρυξη της οποίας δημοσιοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου, απ’ ότι φαίνεται αντιμετωπίζεται θετικά από το σύνολο των συναδέλφων. Θέλω να επισημάνω ότι όλη αυτή η προσπάθεια η όποια είναι συλλογική, έχει ως μοναδικό στόχο να φέρει μια νέα εποχή στο συνδικαλιστικό μας κίνημα. Μια εποχή κατά την οποία θα μπορούμε να διεκδικούμε με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα καλύτερες συνθήκες εργασίας για τον Έλληνα αστυνομικό αλλά και την αξιοπρεπή διαβίωση γι αυτόν και την οικογένεια του. Οι ήττες τις οποίες έχουμε υποστεί είναι ιστορικές. Δεν θα μπούμε σε προσωπικές διαμάχες, διότι την ευθύνη της αποτυχίας δεν την έχουν μεμονωμένα πρόσωπα αλλά όλοι εμείς οι οποίοι στηρίξαμε μια συγκεκριμένη κατάσταση που φυσικά εκ του αποτελέσματος μας υποτιμάει όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα επικοινωνίας που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια η οποία όμως δεν έχει σαν αυτοσκοπό την κατάκτηση Θέσεων από συγκεκριμένα πρόσωπα (διότι αυτό είναι προνόμιο επιλογής των συναδέλφων εκλεγμένων αντιπροσώπων και μόνο) αλλά την δημιουργία ενός υγιούς συνδικαλιστικού κινήματος στην ελληνική αστυνομία που θα είναι σε θέση να διεκδικεί και να κερδίζει πράγματα.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για τις ευχές τους, ευχαριστούμε ακόμα ακόμα και όσους έχουν αντίθετη άποψη από εμάς και την διατυπώνουν με αξιοπρέπεια διότι αυτό είναι δημοκρατία. Καλούμε όλους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα.

Όλοι μαζί να χαράξουμε μια νέα πορεία.Τα πρόσωπα που έχουν ικανότητα στο να προσφέρουν είναι πολλά, πολλά είναι και τα πρόσωπα που είναι ικανά να ηγηθούν του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

Το αισθητήριο της επιλογής το έχουμε όλοι μας και ουδείς μπορεί να μας επιβάλει με εκφοβισμούς η πρόσκαιρες υποσχέσεις την συμμετοχή στην κατρακύλα της ομοσπονδίας.

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»



Spread the love