Spread the love


Το παράνομο εργαστήριο παρασκευής νοθευμένων οινοπνευματωδών ποτών, που είχε στήσει ένας 40χρονος Ελληνας αποκαλύφθηκε μετά από πυρκαγιά στην περιοχή των Αχαρνών.

Ο 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές είχε μισθώσει και λειτουργούσε το χώρο, όπου κατασχέθηκαν 3.610 φιάλες ποτών και 1.031 αυτοκόλλητα διαφόρων εταιρειών.

Παράνομο εργαστήριο παρασκευής νοθευμένων οινοπνευματωδών ποτών αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ξέσπασε πυρκαγιά, σε αποθήκη στην περιοχή των Αχαρνών.Όπως διαπιστώθηκε, τον χώρο μίσθωνε και λειτουργούσε ως αποθήκη τροφίμων ο 40χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τ.Α. Αχαρνών, για πλαστογραφία, νοθεία τροφίμων, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα καθώς και της Νομοθεσίας περί σημάτων και περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Εντός της αποθήκης, που λειτουργούσε ως παράνομο συσκευαστήριο-εμφιαλωτήριο νοθευμένων οινοπνευματωδών ποτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.610 φιάλες ποτών, 1.031 αυτοκόλλητα διαφόρων εταιρειών, 4 ρολά με αυτοκόλλητες ταινίες, 1 παλμικό τριβείο, 1 πιστόλι θερμοκόλλησης, διάφορα εργαλεία, 6 φιάλες με οινόπνευμα και 2 κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε οι ανωτέρω φιάλες είχαν εισαχθεί από τη Βουλγαρία, ενώ σε μερικές συσκευασίες είχαν ήδη αντικατασταθεί οι επιγραφές, από Ελληνικές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Spread the love