Spread the love


Για τα μάτια μιας γυναίκας, όπως αποκαλύπτεται, έπεσαν οι πυροβολισμοί προχθές τη νύχτα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα. 

Στην πλατεία βρίσκονταν μια παρέα επτά νεαρών από την Αλβανία οι οποίοι είδαν ξαφνικά έναν μαυροφορεμένο άνδρα με κουκούλα να τους πλησιάζει. Μόλις έφθασε κοντά τους έβγαλε πιστόλι και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Δύο από τους νεαρούς Αλβανούς έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ ο κουκουλοφόρος έτρεξε να διαφύγει. Στο σημείο βρέθηκαν έξι κάλυκες από πιστόλι. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. οι πυροβολισμοί έπεσαν για τα μάτια μιας γυναίκας. 

Πριν το αιματηρό περιστατικό, η παρέα των νεαρών είχε σοβαρό φραστικό επεισόδιο με άλλο άτομο που καθόταν με την κοπέλα του σε διπλανό παγκάκι. Κάποιος από την παρέα των Αλβανών πείραξε την κοπέλα η οποία τσακωνόταν με τον φίλο της. Ο φίλος της κάποια στιγμή σηκώθηκε εξαγριωμένος από το παγκάκι πέταξε προς το μέρος της παρέας των Αλβανών το κουτάκι με την μπύρα που κρατούσε εξαφανίστηκε και δύο λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο κουκουλοφόρος που σύμφωνα με την παρέα των Αλβανών φορούσε ίδια ρούχα με τον άνδρα με τον οποίο είχε σημειωθεί η ένταση προ ολίγου. 

Η παρέα των Αλβανών εικάζει ότι ο δράστης ήταν επίσης Αλβανός, όπως έκριναν από την προφορά του. 

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας 17χρονος και ένας 27χρονος, ευτυχώς ελαφρά. 

 



Spread the love