Spread the love


Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, μετά από μία ανάπαυλα τριών εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν οι ετήσιες εργασίες στο στίβο.

Η πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του φθινοπώρου, σήμερα το απόγευμα, περιλαμβάνει πέντε συναρπαστικές κούρσες και τρία τζακ ποτ, στην πρώτη κούρσα στις 17:00, σε ΤΡΙΟ (πρόβλεψη των 3 πρώτων αλόγων ανεξαρτήτως σειράς),  ΤΡΙΚΑΣΤ (πρόβλεψη των 3 πρώτων αλόγων με τη σειρά που θα τερματίσουν) και ΤΕΤΡΑΠΛΟ (πρόβλεψη των 4 πρώτων αλόγων με τη σειρά που θα τερματίσουν), με  πολλά κέρδη για τους παίκτες του στοιχήματος.

Στα highlight της ημέρας συγκαταλέγεται και η επιστροφή του ­ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, του μεγάλου νικητή του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, που θα διαγωνιστεί για το έπαθλο «ΙΘΑΚΗ», στα 1.300 μέτρα. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά πέντε ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00, και μια γαλλική, με ώρα έναρξης στις 16:30. Το ΣΚΟΡ 6 θα ξεκινήσει από τη γαλλική ιπποδρομία.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ στα σπουδαία ιπποδρομιακά γεγονότα 

Με ελληνική συμμετοχή στις κούρσες και σημαντική εκπροσώπηση από την Ιπποδρομίες ΑΕ, θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αναβατών 2017, στην Τσεχία, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Στην διοργάνωση θα συμμετάσχει ο πολυνίκης Έλληνας αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης και θα παραστούν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, και ο  Α’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρος Φωκάς.

Στο ιπποδρομιακό καλεντάρι ξεχωρίζει αυτές τις ημέρες και το φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο διεθνές ιπποδρόμιο του Iffezheim, στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας. Στο Grand Festival Week, που ξεκίνησε το Σάββατο 26 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, θα παραστεί ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Οδυσσέας Χριστοφόρου.



Spread the love