Οι εικόνες που μόνο θλίψη προκαλούν, έκαναν την Άντζυ Σαμίου να… νιώσει νοσταλγία για τα παιδικά της χρόνια! Tότε που έτρωγε ψαράκια στα ταβερνάκια του Σκαραμαγκά…

Για την κυρία Σαμίου μάλλον θα ισχύσει η προτροπή… Κουρουμπλή και θα κολυμπήσει ελεύθερα, όπως παλιά. Τότε που όπως γράφει η καλλιτέχνις «μετά το μπάνιο της καθάριζε από την πίσσα τα ποδαράκια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια προκαλεί με τις αναρτήσεις της υποστηρίζοντας με τυφλό φανατισμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τα εσκαμμένα.


Η ανάρτηση της κυρίας Σαμίου:

Πηγή Φωτό: SOOC

Και όλα αυτά την ώρα που οι ανησυχίες για την οικολογική καταστροφή που συντελείται στον Σαρωνικό κόλπο και στα παράλια της Αττικής εντείνονται με τις βαρύτατες περιβαλλοντικές επιπτώσεις να είναι ήδη ορατές, αλλά και τα κομμάτια μαζούτ να φθάνουν μέχρι και σε παραλία στην περιοχή της Σαρωνίδας…

 Η φωτογραφία με τα κομμάτια μαζούτ από παραλία της Σαρωνίδας

Υπενθυμίζεται παράλληλα η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας που άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά σε βάρος των υπευθύνων του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2».

Τέλος, ας σημειωθεί ότι την ίδια ώρα έχει απαγορευθεί το κολύμπι στους περισσότερους παραλιακούς δήμους των νοτίων προαστίων ενώ από την άλλη ο καιρός το επερχόμενο Σαββατοκύριακο δείχνει τη διάθεση να στείλει τον κόσμο στις παραλίες. Ωστόσο, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό. Για τον κόσμο.