Spread the love


Στο στόχαστρο κυκλώματος βρέθηκε μια 33χρονη υπήκοος βουλγαρίας καθώς την εξανάγκαζαν να εκδίδεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

Το κύκλωμα αποτελούσαν έξι ομοεθνείς της, από τους οποίους συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο άνδρες ηλικίας, 30 και 32 χρόνων καθώς και μια γυναίκα 32 ετών, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση της 33χρονης, λόγω οικονομικών δυσκολιών, την εξανάγκαζαν εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε ότι από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ομοεθνής του θύματος, της υποσχέθηκε εύρεση εργασίας και τη μετέφερε αρχικά σε πόλη της Βουλγαρίας , εξαναγκάζοντάς την να διαμείνει για περίπου μία εβδομάδα.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στη Σόφια, όπου την «πούλησαν» έναντι χρηματικού ποσού στην 32χρονη συλληφθείσα και σ’ έναν ακόμη συνεργό τους. Ακολούθως η παθούσα μεταφέρθηκε διαδοχικά σε δύο διαμερίσματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 30χρονος και η 32χρονη την κατακρατούσαν και την εξανάγκαζαν με χρήση και απειλή χρήσης βίας να εκδίδεται στο δρόμο έναντι διαφόρων αμοιβών σε πελάτες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Spread the love