Spread the love


Η ιατροδικαστική εξέταση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα υπολείμματα οστών που είχαν βρεθεί τυχαία από κατοίκους στις 4 Σεπτεμβρίου σε εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δασική περιοχή «Πλαγιανά» στη Λαγκάδα του Δήμου Δυτικής Μάνης, είναι τελικά ανθρώπινα.

Τα υπολείμματα πιθανόν να ανήκουν σε περισσότερους από έναν ανθρώπους μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει ταυτοποίηση, καθώς πρόκειται για πολύ αρχικά στοιχεία τονίζει ο ιατροδικαστής.

Σε ένα παλιό λίθινο κτίσμα βρέθηκαν τα υπολείμματα των οστών, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστός ακόμη ο λόγος που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν.

Οι αστυνομικές αρχές άνοιξαν και πάλι τον φάκελο της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου μετά το μακάβριο εύρημα της 4ης Σεπτεμβρίου, ενώ τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι τα οστά είναι ανθρώπινα, θα σταλούν άμεσα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω έρευνα.

Η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, που δεν εγκατέλειψε τόσα χρόνια τις προσπάθειες να εντοπίσει τα ίχνη του άτυχου νέου σε όλη την Πελοπόννησο, έχει ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία και τις εξελίξεις στην υπόθεση.

 

 



Spread the love