Spread the love


Ένα διαφορετικό το Fake Taxi φέρεται να κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Αθήνας και συγκεκριμένα πέριξ της Πατησίων.

Σύμφωνα με Espresso, πρόκειται για το Fake Taxi, που ανήκει σε γνωστή ιστοσελίδα πορνό και στο οποίο ο πελάτης δεν πληρώνει, αλλά πληρώνεται προκειμένου να έρθει σε ερωτική επαφή με άτομο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το Fake Taxi δεν μοιάζει με τα κλασικά κίτρινα ταξί της Αθήνας. Αντιθέτως, έχει γκρι χρώμα και θυμίζει αυτά που κυκλοφορούν στο Λονδίνο.

Γύρω από το συγκεκριμένο όχημα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και ένας αστικός μύθος που θέλει ένα ζευγάρι να έχει νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης και να ξεκινά τις κούρσες μόλις πέσει το σκοτάδι προσπαθώντας να «ψαρέψει» πελάτες.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως δηλώνουν στην εφημερίδα ότι οι πρώτοι πελάτες έχουν ήδη επιβιβαστεί στο Fake Taxi υποκύπτοντας στα κάλλη κυρίας που κάθεται στο πίσω κάθισμα, ενώ άλλοι αφήνουν να εννοηθεί ότι οι πελάτες είναι και τοξικομανείς και άστεγοι. «Οι πρώτοι επιβάτες έχουν ήδη επιβιβαστεί στο γκρι ταξί με τις βρετανικές πινακίδες, με προορισμό το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν αντιμετωπίζουν με χιούμορ την παρουσία του ταξί του σεξ στη γειτονιά τους και καταγγέλλουν πως το ζευγάρι των παραγωγών (…) παίρνει για πρωταγωνιστές τοξικομανείς και άστεγους», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

Όσον αφορά στις αμοιβές που λαμβάνουν όσοι τελικά επιβιβάζονται στο Fake Taxi, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής κυμαίνονται μεταξύ 100 και 200 ευρώ.

Fake Taxi Fake Taxi



Spread the love