Spread the love


Τους δολοφόνους του ζευγαριού Αλβανών που τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι ένα ζευγάρι Αλβανών προχώρησε η αστυνομία.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται πενταμελής σπείρα η οποία αποτελείται από τρεις φυσικούς αυτουργούς, δύο Έλληνες και έναν Αλβανό και δύο ηθικούς αυτουργούς που είναι δύο Αλβανοί. Η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει ήδη τους τέσσερις και αναζητά έναν 53χρονο Αλβανό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δολοφόνοι είχαν συμβόλαιο θανάτου 30.000 για κάθε ένα από τα θύματά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις εκτελεστές είχαν εισβάλει τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου στο σπίτι οικογένειας Αλβανών στο Περιστέρι και κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και άρχισαν να ρωτούν τον 53χρονο πατέρα και τη σύζυγό του «πού είναι τα λεφτά».

Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, μία 19χρονη την οποία οι δράστες δεν πείραξαν, και έναν 28χρονο γιο που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα στον οποίο επέφεραν τραύματα στο πρόσωπο.

Αφού δολοφόνησαν τους γονείς, οι εκτελεστές διέφυγαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, που έκανε μεροκάματα σε οικοδομές, φέρεται να είχε εμπλακεί σε καλλιέργεια κάνναβης. Όσον αφορά στη σύζυγό του, πληροφορίες αναφέρουν ότι ασχολούνταν με τα οικιακά και φρόντιζε τον γιο της.

Η αστυνομία πάντως από την πλευρά της ερευνά το ενδεχόμενο η σπείρα να είχε εκτελέσει και άλλα συμβόλαια θανάτου.

 



Spread the love