Spread the love


Στα στατιστικά που ανακοίνωσε η διάσημη πλατφόρμα Google για τις πιο διάσημες αναζητήσεις φιγουράρει και μια συνταγή μαγειρικής με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2017 που φεύγει.

Έτσι, καθώς το 2017 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετίσει, η Google δίνει στη δημοσιότητα λίστες με τις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης που διαθέτει. Μετά τα πιο περιζήτητα και τα πιο σημαντικά γεγονότα, σειρά παίρνουν οι πιο δημοφιλείς μαγειρικές συνταγές για του χρήστες της Google.

Για το 2017 φαίνεται ότι οι χρήστες άφησαν στη μπάντα τα δύσκολα φαγητά με αβοκάντο, μαζί και τα πιο υγιεινά τρόφιμα που είναι παρελθόν και την πρωτιά στη λίστα με τις πιο περιζήτητες συνταγές καταλαμβάνει ένα κλασικό και πολύ νόστιμο πιάτο που όλοι θα θέλαμε στο τραπέζι μας.

Πρόκειται για το «μοσχάρι στρογκανόφ», ένα πιάτο με βάση το μοσχάρι, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια, τα οποία μαγειρεύονται σε μία κρεμώδη σάλτσα και συνοδεύεται είτε από ζυμαρικά είτε από πατάτες.

Αφού είναι η πιο πολύ- αναζητήσιμη συνταγή, και οι χρήστες του διαδικτύου την αγαπούν, σκεφτήκαμε να σας δείξουμε πως τη μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης στο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love