Spread the love


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου, η οποία δηλώνει, μεταξύ άλλων, «τροτσκίστρια» και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία».

«Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη», σημειώνει ακόμη στη συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σε ένα μήνυμά του στο Facebook, o Πέτρος Τατσόπουλος γράφει, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της Νατάσας Μποφίλιου: «Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη.

Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει».



Spread the love