Spread the love


Ο Δήμος Μυλωνάς βρέθηκε στην εκπομπή «Εμείς» και μίλησε στην Χριστίνα Λαμπίρη και στον Παναγιώτη Κουνιάκη για την πορεία του τα τελευταία χρόνια και τη φιλοξενία του στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Είχα την απώλεια του πατέρα μου όπου χάσαμε όλη την περιουσία μας. Με φιλοξένησε ο Γιώργος (Αλκαίος) τα δύο τελευταία χρόνια στη Μήλο και μετά έρχεται η Άννα Φόνσου και άνοιξε την αγκαλιά της και μου λέει ώσπου να ορθοποδήσετε οικογενειακά έλα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» δεν ξέρει κανείς τι είναι. Είναι μια πολυτελής πανσιόν. Είναι υπερλούξ. Όλοι περνάμε δυσκολίες σε αυτή τη ζωή, ευτυχώς που σε αυτή την κατηγορία των επαγγελματιών όπως είναι οι ηθοποιοί, υπάρχει αυτός ο οργανισμός. Για σχεδόν 25 χρόνια παλεύει η Άννα.

Εγώ και η μητέρα μου έχουμε μείνει, η οποία μένει σε κάποιες φίλες της και εγώ έμεινα στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Έβγαλα χρήματα από τις δουλειές που διοχετεύτηκαν σε υποχρεώσεις όπως το μεγάλωμα του παιδιού μου. Αγόρασα ένα σπίτι, μετά το πούλησα. Δεν είναι όλοι καλοί διαχειριστές της προσωπικής τους οικονομίας. Εγώ δεν το είχα αυτό το πράγμα, δεν ξέρω να το διαχειρίζομαι καλά. Ότι μπόρεσα να περισώσω το περιέσωσα. Από εκεί και πέρα, εμείς οι καλλιτέχνες ζούμε λίγο τη στιγμή», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός και κειμενογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love