Spread the love


Βασικός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ, το All star Game του ΝΒΑ, θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σταρ ήταν δεύτερος στην ψηφοφορία από όλους τους παίκτες του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή παίκτη στον κόσμο Λεμπρόν Τζέιμς, για 100.000 ψήφους. Όλα τα άλλα μεγάλα αστέρια έμειναν πάρα πολύ πίσω στην ψηφοφορία, με τους Τζέιμς, Αντετοκούνμπο και Ίρβινγκ να είναι οι μόνοι που ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια σε ψήφους στην ανατολή.

Ο Γιάννης συγκέντρωσε 2.530.211 ψήφους, με τον Λεμπρόν να έχει 2.638.294 και τον Κάρι από τη δυτική περιφέρεια να ακολουθεί τρίτος σε ψήφους με 2.379.494 στο σύνολο των παικτών. Η διοργάνωση θα γίνει φέτος στο Λος Άντζελες το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Έλληνας άσος ξεπέρασε τον Λεμπρόν Τζέιμς στις ψήφους των παικτών (226 έναντι 220), ενώ είχαν ίδιες ψήφους από την ψηφοφορία των δημοσιογράφων (99).

Φέτος για πρώτη φορά δεν θα υπάρχουν ομάδες Ανατολής και Δύσης, καθώς οι δύο αρχηγοί από κάθε περιφέρεια (Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι) θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πηγή Parapolitika



Spread the love