Spread the love


Έντονο επεισόδιο στην Βουλή

Έντονο επεισόδιο προκλήθηκε στο γραφείο 131 όπου βρίσκεται η δικογραφία για την υπόθεση Novartis  όταν ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης, ο  όποιος αναφέρεται στην δικογραφία, επιχείρησε να βγάλει φωτογραφίες με το κινητό του σελίδες της δικογραφίας.

Υπήρξε παρέμβαση των αστυνομικών της βουλής οι οποίοι του πήραν το κινητό με τον ίδιο να φωνάζει ότι έχει σβήσει τις φωτογραφίες.

Τελικά οι αστυνομικοί τον άφησα όπως λένε κοινοβουλευτικές πήγες όταν ο κ. Λιντζέρης έσβησε μπροστά τους τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Στη συνέχεια αποβλήθηκε από την αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιντζέρης αναγκάστηκε στη συνέχεια να γράψει στο χέρι το απόσπασμα της δικογραφίας που τον αφορά. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ είχε νωρίτερα υποβάλλει αίτηση για να παραλάβει την δικογραφία.

Στο επεισόδιο παρενέβη και ο ειδικός γραμματέας της Βουλής αλλά και η φρουρά του κοινοβουλίου.

Όπως λένε οι  ίδιες κοινοβουλευτικές πήγες, φωτογραφίες είχε τραβήξει χθες και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς, αλλά λόγω του γεγονότος ότι είναι βουλευτής δεν απεβλήθη, ωστόσο οι  αστυνομικοί του ζήτησαν να σβήσει τις φωτογραφίες.



Spread the love