Spread the love


Το δράμα της είχε ξεκινήσει από το 2008 στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα, αναφορικά με την υπόθεση του 16χρονου κοριτσιού που φέρεται ότι τη βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας επί έξι χρόνια, από την ηλικία των 6 ετών έως τα 12 της χρόνια.

Το δράμα της άτυχης κοπέλας είχε ξεκινήσει από το 2008 και συνεχίστηκε έως και το 2014.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).

Όπως έγινε γνωστό, το άτυχο κορίτσι φαίνεται πως βιαζόταν ομαδικά ή κατά μόνας, από τους 3 άνδρες και τον 50χρονο πατέρα της.

Το δράμα της είχε ξεκινήσει από το 2008 στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών και συνεχίστηκε έως και το 2014 όταν και συμπλήρωσε τα 14 της.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας.

Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κορίτσι που ζούσε τόσα χρόνια την φρίκη. Σύμφωνα με το δελτίο του ANT1, η 16χρονη πριν από έναν χρόνο φέρεται να έπεσε θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από έναν άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της και να πάρει χάπια, πρακτικές που παραπέμπουν το παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας».



Spread the love