Spread the love


Έφυγε από τη ζωή μετά από έμφραγμα που υπέστη το προηγούμενο Σάββατο, ο ιδιοκτήτης του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ”και ραδιοφωνικός παραγωγός Άκης Σαμαρτζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άκης Σαμαρτζής, ένιωσε αδιαθεσία το προηγούμενο Σάββατο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα και εισήχθη στην Στεφανιαία Μονάδα της ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή από τους γιατρούς και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση εντός των επόμενων ημερών. Δυστυχώς, όμως, η καρδιά του δεν άντεξε, αφού σήμερα λίγο μετά τις 13:30  υπέστη νέο, οξύ αυτή τη φορά, έμφραγμα. Οι γιατροί της ΜΕΘ κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Ο Άκης Σαμαρτζής άφησε την τελευταία του πνοή γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατό του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον Βόλο, καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Άκης Σαμαρτζής έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά τους.

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας, ολόψυχα στην οικογένεια για τον αιφνίδιο θάνατο του Άκη Σαμαρτζή, φίλου μας και ιδιοκτήτη του ράδιο Ακρόαμα», αναφέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Λαϊνας Ιωάννης κι Καλυβιώτης Αχιλλέας

Πηγή e-thessalia.gr



Spread the love