Spread the love


Ο διαρρήκτης που τρύπωσε στο σπίτι του 69χρονου κατάφερε να βάλει στο χέρι μετρητά ύψους 75.000 ευρώ

Τις οικονομίες μιας ζωής έχασε ένας 69χρονος συνταξιούχος που πίστεψε ότι είχε βρει το ιδανικό σημείο για να τις κρύψει, αλλά αποδείχθηκε ότι ο διαρρήκτης που τρύπωσε στο σπίτι του ήταν καλά διαβασμένος! Έτσι, κατάφερε να βάλει στο χέρι μετρητά ύψους 75.000 ευρώ, αλλά και τα οικογενειακά χρυσαφικά!

Το θύμα σίγουρα μετάνιωσε που κρατούσε στο σπίτι του ένα τόσο μεγάλο ποσό και όχι στην τράπεζα, ενώ έκανε και λάθος να το κρύψει μέσα στην διακοσμητική φάσα που τοποθετείται στα ντουλάπια της κουζίνας για να μην φαίνονται τα πόδια τους. Φαίνεται, όμως, ότι οι κλέφτες είχαν ξαναδεί τέτοιου είδους κρυψώνα και, μόλις έβγαλαν την φάσα, βρέθηκαν μπροστά στον κρυμμένο θησαυρό!

Η κλοπή έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 69χρονος είχε φύγει μαζί με τη σύζυγό του από το σπίτι τους για λίγες ώρες, που όμως ήταν αρκετές για να εισβάλλουν οι δράστες. Όταν το ζευγάρι επέστρεψε βρήκε παραβιασμένη την πόρτα και το σπίτι ανάστατο. Αμέσως κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου, το οποίο διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών.



Spread the love