Spread the love


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η ροζ ιστορία που έρχεται από τη Λαμία – Nεαρή έκανε στοματικό έρωτα σε έναν ηλικιωμένο στο κέντρο της πόλης – Απίστευτο αυτό που έκανε η κοπέλα όταν τους«τσάκωσαν»

Σάλος έχει προκληθεί στη Λαμία, με το… περίεργο ζευγάρι που προχώρησε σε ερωτική επαφή σε κοινή θέα.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (16/04/2018) σε υπαίθριο πάρκινγκ λίγα μέτρα από την πλατεία Πάρκου, στη συμβολή των οδών Πατρόκλου και Δροσοπούλου.

Ο ηλικιωμένος απολάμβανε τις… περιποιήσεις νεαρής Ρομά με μόνο προκάλυμμα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Μία κοπέλα, η οποία πήγε για να αφήσει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ έπαθε σοκ όταν βρέθηκε μπροστά στο περίεργο ζευγαράκι, το οποίο αρχικά έδειξε να μην ενοχλείτα. Όταν όμως η κοπέλα πάτησε κόρνα και τους έκανε παρατήρηση, ο ημίγυμνος ηλικιωμένος τα «μάζεψε» κι έφυγε γρήγορα, αναφέρει το Lamiareport.gr.

Αντίθετα, η νεαρή Ρομά τής ζήτησε και τα ρέστα γιατί τους διέκοψε. Αφού της επιτέθηκε φραστικά βρίζοντάς την, της είπες ότι «δεν κάναμε τίποτα απλά συζητούσαμε».

Σοκαρισμένη η κοπέλα τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το απίστευτο αυτό περιστατικό. Σε λίγα λεπτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, ωστόσο τόσο η θιγμένη Ρομά όσο και ο ηλικιωμένος είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν.



Spread the love