Spread the love


Ο 40χρονος εν διαστάσει σύζυγος, σε κατάσταση αμόκ χτύπησε τρεις φορές το αυτοκίνητο της 30χρονης

Εν διαστάσει σύζυγοι ήταν οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο της Κορίνθου, που σημειώθηκε στις 5:00 περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου (5/5) στην επαρχιακή οδό Κορίνιου-Εξαμιλίων.

Πρόκειται για το ζευγάρι του 40χρονου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και της 30χρονης γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, στο επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Εξαμιλίων.

Το ζευγάρι βρέθηκε κατά τύχη στο δρόμο, οδηγώντας ο καθένας το αυτοκίνητό του και ο 40χρονος άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος σε κατάσταση αμόκ χτύπησε τρεις φορές το αυτοκίνητο της 30χρονης με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο και ανετράπη. Στη συνέχεια ο 40χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και τραυματίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 13 χρόνια, έχουν αποκτήσει 4 παιδιά και όλα ανήλικα (!), αλλά είναι σε διάσταση τον τελευταίο ένα περίπου, χρόνο. Η 30χρονη κατάγεται από τα Εξαμίλια και εκεί κατευθυνόταν, όταν βρέθηκαν κατά τύχη με τον επίσης εποχούμενο σύζυγό της.

Ο λόγος του διαζυγίου, όπως ανέφερε η 30χρονη, ήταν ο βίαιος χαρακτήρας του συζύγου της, ο οποίος την κακοποιούσε και μάλιστα, «πάντα, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους».

>



Spread the love