Spread the love


Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, ένα κοριτσάκι 13 ετών και ένα αγόρι περίπου 10 ετών, από τους ίδιους τους τους γονείς στη Λέρο.

Οι λεπτομέρειες των όσων συνέβαιναν πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού σόκαραν ακόμη και τον υπαστυνόμο υποδιοικητή του Α.Τ. Λέρου, που κατάφερε να ξεκλειδώσει το ένοχο μυστικό, αποκαλύπτοντας όσα φαίνεται πως έχουν υποστεί ένα 13χρονο κορίτσι και ο 10χρονος αδερφός της από τους ίδιους τους γονείς τους.

Θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού είχαν πέσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών. Όπως γράφει η rodiaki.gr όλη η γειτονιά γνώριζε, όμως δεν μιλούσε, ενώ η υπόθεση, φέρεται πως ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο είδαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό φέρεται να περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα του νησιού Λέρου.

Αν και θεωρείται ότι πολλοί γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε, η αρρωστημένη κατάσταση διαρκούσε χρόνια και θύματά της φέρονται και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας είναι υπάλληλος του Ψυχιατρείου Λέρου και η μητέρα άνεργη.

Ένα ακόμα παιδί, μεγαλύτερο, είχε εγκαταλείψει το σπίτι του, σε άγνωστο χρόνο.

Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



Spread the love