Spread the love


Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσουτσάνη Δράμας. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε τελικά νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για χειρουργική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν και είχε σημάνει συναγερμός Silver Alert.

Με ταξί έφυγε από την Προσοτσάνη για την Αλιστράτη. Αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη για το χειρουργείο.

Τελικά μετά από τέσσερις μήνες η σορός του 37χρονου άνδρα εντοπίστηκε θαμμένη σε αυλή ενός σπιτιού στην περιοχή Αλιστράτη Σερρών.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του έχουν σπεύσει αστυνομικοί από τη Δράμα και τις Σέρρες οι οποίοι ανακρίνουν τα μέλη της οικογένειας που μένουν σε αυτό το σπίτι. Μέχρι στιγμής, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κίνητρο ήταν η ληστεία. Ο άτυχος 37χρονος είχε μαζί του τις 2.000 ευρώ, αλλά πριν πάει στη Θεσσαλονίκη πέρασε από την παρέα που έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Για την υπόθεση ανακρίνονται τα δύο αδέλφια που έμεναν στο σπίτι στην αυλή του οποίου έγινε η τραγική αποκάλυψη.

Η εκταφή του 37χρονου Βασίλη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ τα δύο αδέλφια έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Δράμας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι δύο άντρες, ηλικίας 37 και 40 ετών, φέρονται να είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με μικροαδικήματα που αφορούσαν υποθέσεις ναρκωτικών.



Spread the love