Spread the love


Τα βήματα του πρίγκιπα Καρόλου φαίνεται πως ακολούθησε η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας στο Ρέθυμνο. Στο γλέντι που στήθηκε με αφορμή το διεθνές συνέδριο για την Ελεύθερνα έσυρε τον χορό και τους τρέλανε όλους.

Η βασίλισσα Σοφία αποδείχθηκε γνήσια Ελληνίδα και δεν δίστασε να πιάσει το μαντίλι και έσυρε τον χορό στο τρικούβερτο Κρητικό γλέντι που στήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Δασκαλαντωνακη «Creta Palace» με αφορμή το διεθνές συνέδριο για την Ελεύθερνα.

Η Σοφία αποδείχτηκε δεινή χορεύτρια και βρήκε γρήγορα τα βήματα ενώ κατά τη διάρκεια του χορού επαναλάμβανε το ελληνικότατο όπα που αναφωνούσαν οι χορευτές με τις τοπικές παραδοσιακές ενδυμασίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, θα πρεπει να αναφέρουμε ότι η Βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, εθεάθη το απόγευμα της Τετάρτης σε γνωστό εστιατόριο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ήταν ιδιαιτέρως φιλική, ενώ στο εστιατόριο δοκίμασε ντολμαδάκια, βλίτα, ντάκο και ψάρι.

Γενικά προτίμησε κρητικά παραδοσιακά πιάτα, ενώ εντύπωση της έκανε η φάβα. Μάλιστα, ζήτησε από το μαγαζί στο οποίο γευμάτισε, να δει πώς είναι η φάβα πριν την ψήσουν.

Μαζί με τη Βασίλισσα ήταν και η αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη οι οποίες έφυγαν από το εστιατόριο νωρίς το απόγευμα.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και σύζυγος του Χουάν Κάρλος, Σοφία, επισκέπτεται την Κρήτη.

Σε παλαιότερη της επίσκεψη, είχε συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, ενώ είχε επισκεφτεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας.



Spread the love