Spread the love


Η απόφαση που πλήρωσαν ακριβά

Σε ερήμην κάθειρξη 7 ετών χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ, καταδικάστηκε χθες το μεσημέρι (12-06-2018) από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου μια 53χρονη Ρωσίδα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ίδια τον Μάιο του 2006 έβαλε αγγελία σε εφημερίδα της πατρίδας της, σύμφωνα με την οποία ζητούσε κοπέλες να εργαστούν ως σερβιτόρες στη χώρα μας με όλα τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής πληρωμένα. Mαζί της επικοινώνησαν δύο Τσέχες, οι οποίες ήρθαν στο νησί μας, αλλά μόνο ως σερβιτόρες δεν εργάστηκαν.

Όταν αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, οι δύο κοπέλες έφυγαν από το χώρο, όπου διέμεναν. Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, η 53χρονη άρχισε τότε να τους στέλνει μηνύματα για να επιστρέψουν πίσω ώστε να δουλέψουν και να καλύψουν τα έξοδα που είχε κάνει για εκείνες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προέβαινε σε καταγγελία στην αστυνομία σε βάρος τους.

Η ίδια κατηγορείται ότι υπήρχε σε βάρος της απόφαση δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία αν και είχε απελαθεί και είχε εγγραφεί στον κατάλογο των ανεπιθύμητων, η 53χρονη επανήλθε στη χώρα μας.

 



Spread the love