Spread the love


Σκιάθος: Η εμπειρία του τουρίστα που ήθελε να καταγράψει με την κάμερά του την απογείωση ενός αεροσκάφους από το αεροδρόμιο είχε άσχημο τέλος, αφού οι τουρμπίνες τον εκσφενδόνισαν.

Ο λόγος για έναν Βρετανό τουρίστα που έκανε τις διακοπές του στην Σκιάθο. Εντυπωσιασμένος από τον εντυπωσιακό διάδρομο του αεροδρομίου, αποφάσισε να βρεθεί πίσω από την περίφραξη για να καταγράψει ένα αεροσκάφος πριν βρεθεί στον αέρα.

Τελικά αποδείχθηκε πολύ κακή ιδέα.

Ο Βρετανός τουρίστας κατέγραψε αρχικά απογειώσεις μικρών αεροσκαφών, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο και με ένα Airbus A321-231 όπως αναφέρει η dailymail.co.uk

Καθώς το αεροσκάφος ανέβαζε στροφές για να απογειωθεί κατά μήκος του διαδρόμου η κάμερα του τουρίστα βρέθηκε στον αέρα, ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του και εκτοπίστηκε.

«Πάντα χάζευα βιντεάκια από το αεροδρόμιο της Σκιάθου. Είναι εντυπωσιακό που βρίσκεται τόσο κοντά στην παραλία ο διάδρομος απογείωσης. Ήταν ένα από τα πράγματα που ήθελα να κάνω στη ζωή μου», είπε ο τουρίστας που κατάλαβε πως έπρεπε να κρατηθεί από κάπου για να καταγράψει την απογείωση.

Όπως και να έχει τα πλάνα που τράβηξε είναι εντυπωσιακά στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love