Spread the love


Σε λειτουργία και πάλι αύριο ο ΧΥΤΑ Φυλής

Λόφους σχηματίζουν και σήμερα τα σκουπίδια σε πολλούς δρόμους της Αθήνας, καθώς η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής αναμένεται αύριο να έχει πλήρως αποκατασταθεί, σύμφωνα με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής.

«Έχοντας ως αποκλειστικό κριτήριο την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων καθώς και την αποτελεσματική αποκατάσταση της ρηγμάτωσης, ο ΕΔΣΝΑ έδρασε συστηματικά και αδιάλειπτα ώστε να λυθεί το πρόβλημα στον ΧΥΤΑ Φυλής που προκλήθηκε στις 9 και 10 Ιουνίου και επιδεινώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες Διοίκησης, εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών του ΕΔΣΝΑ ενώ ελήφθησαν έκτακτα μέτρα για την αποκατάσταση της ρηγμάτωσης στον χώρο, με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ» τονίζει ο ΕΔΣΝΑ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου Αθηναίων. Γνωρίζω καλά ότι καθημερινά δίνουν μάχη για την καθαριότητα στην Αθήνα. Τα κατάφεραν στις πιο δύσκολες συνθήκες των περασμένων ετών, με το προσωπικό να είναι μειωμένο και τον εξοπλισμό να μην έχει – όπως σήμερα – εκσυγχρονιστεί και ενισχυθεί. Το καταφέρνουν και τώρα, με τον ΧΥΤΑ Φυλής να παραμένει, επί σχεδόν μία εβδομάδα, κλειστός και να μη δέχεται απορρίμματα από τους 66 δήμους του νομού Αττικής» τόνιζε σε μήνυμά του, την Κυριακή, ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης.


Spread the love