Spread the love


Κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία

Συνελήφθη 40χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 13χρονης στην Αμφισσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος είχε πάει στον καταυλισμό στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 34χρονο κρεοπώλη – δράστη και αμέσως μετά τον πυροβολισμό, τράπηκαν μαζί σε φυγή.

Ο άντρας έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ασφάλειας Αμφισσας – Δελφών το απόγευμα της Τρίτης.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου φυσικού αυτουργού. Εκτιμάται πως ο 40χρονος αλλοδαπός θα δώσει στοιχεία για το που μπορεί να κρύβεται ο δολοφόνος του παιδιού.

Κηδεύτηκε η 13χρονη

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Άμφισσα, λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή μίας 13χρονης, που σύμφωνα με τους κατοίκους έχει τουλάχιστον δυόμιση δεκαετίες να συμβεί στην περιοχή.

Το πρωί της Τρίτης έγινε μέσα σε κλίμα οργής και οδύνης η κηδεία της 13χρονης που έπεσε νεκρή τη Δευτέρα από τα πυρά του επιχειρηματία.

Συγκέντρωση Ρομά στην πλατεία

Τεταμένη ήταν χθες το βράδυ η κατάσταση στην Άμφισσα. Εξαγριωμένοι Ρομά κρατώντας ξύλα και ρόπαλα στα χέρια συγκεντρώθηκαν για περίπου μισή ώρα στην κεντρική πλατεία διαμαρτυρόμενοι για το αιματηρό περιστατικό και τον άδικο χαμό της 13χρονης.

Όπως αναφέρει το Σταρ Κεντρικής Ελλάδος, απαιτούν δικαιοσύνη και την παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου φερόμενου δράστη. Απειλούν να πάρουν όπως λένε και εκείνοι το νόμο στα χέρια τους.

Οι ΡΟΜΑ αποχώρησαν χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ματαιώθηκε η συγκέντρωση κατοίκων της Άμφισσας.



Spread the love