Spread the love


Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο, βρεθήκαμε στο προπονητικό κολυμβητήριο στον Άγιο Κοσμά. Εκεί η Εθνική ομάδα πραγματοποιούσε την πρωινή της προπόνηση.

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του εδώ και περίπου ένα μήνα προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (14-28 Ιουλίου) για την οποία θα αναχωρήσουν το πρωί της Παρασκευής.

Το θερμόμετρο έδειχνε 28 βαθμούς και ο coach, έξω από την πισίνα, έδινε τις οδηγίες του. Τον πλησιάσαμε, κι ενώ οι παίκτες του δούλευαν πάνω σε αυτά που τους είχε υποδείξει νωρίτερα, βρήκαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του.

«Στόχος μας είναι η πρώτη θέση στον όμιλο» ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι θα έρθει και το ευρωπαϊκό μετάλλιο, το οποίο δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κατακτήσει η ομάδα.

Η προπόνηση λίγα λεπτά αργότερα τελείωσε και συζητήσαμε με τους τρεις περιφερειακούς, Γιάννη Φουντούλη, Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Άγγελο Βλαχόπουλο και τον φουνταριστό, Κωνσταντίνο Μουρίκη.

Η συζήτηση δεν περιστράφηκε αποκλειστικά γύρω από τους αγώνες της Εθνικής η οποία στο Γ’ όμιλο θα αντιμετωπίσει την Κροατία, την Ολλανδία και την Τουρκία.

Μιλήσαμε και για το Μουντιάλ με τους διεθνείς να κάνουν πρόβλεψη για τον μεγάλο νικητή..

Δείτε όλα όσα είπαμε στο βίντεο…



Spread the love