Spread the love


Η μάχη του αδερφού του, Νίκου

Ο Σάκης Μπουλάς υπήρξε πολλά περισσότερα από τις τηλεοπτικές επιτυχίες που τον καθιέρωσαν στο ευρύ κοινό. Μια ζωή στην αναζήτηση. Παρέα ρε φίλους καλούς συνοδοιπόρους πιστούς όλα τα χρόνια και μέχρι το τέλος της ζωής του, τον Φεβρουάριο του 2014. Τραγούδι, μουσικές σκηνές, συναυλίες περιοδείες δισκογραφία, τηλεόραση -τηλεπαιχνίδια και σειρές- κινηματογράφος, θέατρο αλλά και στιχουργική.

Μέσα σε όλα αυτά χωρούσαν και τα επιχειρηματικά του σχέδια. Εισαγωγές και πωλήσεις επίπλων και αργότερα ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος στην πλατεία. Καρύτση. Το «Shakespeare» καφέ-μπαρ, εστιατόριο, σημείο συνάντησης φίλων και θαυμαστών.

Τα χρήματα για τον Σάκη, δεν είχαν ποτέ καμία αξία. Με ό,τι καταπιανόταν ήταν γιατί πραγματικά το γούσταρε και απλά άθελε να περνάει καλά.

Μετά τον θάνατο του, τα όποια περιουσιακά του στοιχεία, πέρασαν όλα στον αδερφό του, Νίκο Μπουλά. Ανάμεσα σε αυτά και ο πολυχώρος στην πλατεία Καρύτση, με τον Σάκη να διαθέτει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών.

Εν μια νυκτί, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει κανέναν από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, με εισαγγελική παραγγελία προχώρησε στο «σφράγισμα» του, αφού κατάσχεσε μάλιστα και τον εξοπλισμό. Την δικαστική απόφαση ο ιδιοκτήτης απέσπασε, λόγω του ότι εκκρεμούσε, λόγω θανάτου του Σάκη, η καταβολή τριών μισθωμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Μπουλάς, σε αυτόν τον χώρο είχε επενδύσει τις οικονομίες μιας ζωής. Όλο αυτό το διάστημα που ο χώρος παραμένει με κατεβασμένα ρολά, ο αδερφός του Σάκη Μπουλά βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, απαιτώντας το σύνολο της δαπάνης που επωμίσθηκε ο αδερφός του στη δημιουργία του Πολυχώρου, αλλά και διαφυγόντα κέρδη.

Ήδη έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα αναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να το κρατά σε αδράνεια, ενώ με πρόσφατη, αγωγή του, διεκδικεί το ίδιο το ακίνητο, η αντικειμενική αξία του οποίου, υπολείπεται κατά πολύ της επένδυσης που έγινε. Σκοπός του Νίκου Μπουλά, είναι να επαναλειτουργήσει ο χώρος, κρατώντας ζωντανή την μνήμη του αδερφού του.

 



Spread the love