Spread the love


Θα πέσει ξανά τη Δευτέρα

Συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες ο φθινοπωρινός καιρός, σε ό,τι αφορά τη συννεφιά και την πιθανότητα βροχών, όπως δείχνουν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Αύριο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη, ενώ οι άνεμοι μεθαύριο θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.

Πρόσκαιρες νεφώσεις προβλέπονται και για την Παρασκευή στα βόρεια ηπειρωτικά και με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Το θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει κι άλλο.

Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα θα διατηρηθούν και δεν αποκλείονται τοπικές βροχές στα ορεινά.

Με αίθριο καιρό θα ξεκινήσει και η επόμενη εβδομάδα, όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής προβλέψεις. Περιμένουμε ωστόσο και πάλι τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα της Δευτέρας στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει.



Spread the love