Spread the love


Απίστευτη υπόθεση σε εξέλιξη

Ενα ολονύκτιο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες καθώς οι γονείς δύο δίδυμων κοριτσιών ηλικίας εννέα χρόνων που εμφανίζονται σε βίντεο από τις ειδήσεις του Alpha να αποβιβάζονται από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας, παραμένουν άφαντα χωρίς ούτε η Πυροσβεστική ούτε το Λιμενικό να έχουν καταγράψει τα στοιχεία τους.

Ο πατέρας των παιδιών λίγο πριν τις 2 το πρωί της Τετάρτης, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτικούς σταθμούς ανέφερε πως οι δύο κορούλες του, Σοφία και Βασιλική Φιλιπόπουλου, που συνοδεύονταν από τον παππού και τη γιαγιά τους, δηλαδή τους γονείς του πατέρα, βρίσκονταν όπως έδειξε η κάμερα το βράδυ της Τρίτης, σε ένα αλιευτικό σκάφος το οποίο αποβίβαζε διασωθέντες στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο κ. Φιλιπόπουλος που είχε χάσει ήδη από βράδυ της Δευτέρας την επαφή τόσο με τους γονείς του όσο και με τα δύο παιδιά, ειδοποιήθηκε ότι σε πλάνο του τηλεοπτικού σταθμού, φαίνονται δύο παιδιά μέσα στο καΐκι τα οποία με τη βοήθεια άλλων επιβατών βγαίνουν ζωντανά στο λιμάνι της Ραφήνας. Ο κ. Φιλιπόπουλος υποστήριξε, βλέποντας ξανά στον αέρα το βίντεο από το ρεπορτάζ του σταθμού, ότι τα δύο κοριτσάκια είναι δικά του αλλά πως κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται.

Η κάμερα δείχνει τα δύο κοριτσάκια να αποβιβάζονται τυλιγμένα σε κουβέρτες και στη συνέχει όμως δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη του. Ο πατέρας τους ανέφερε πως ούτε το Λιμενικό, ούτε η Αστυνομία, ούτε η Πυροσβεστική έχουν καταγράψει το όνομά τους.

Μάλιστα οι γονείς είχαν φτάσει στο σημείο να ψάχνουν τα παιδιά τους στο νεκροτομείο, πριν δουν τα επίμαχα πλάνα τους στο βίντεο.

 



Spread the love