Spread the love


Τη χαρά της για τη μεγάλη επιτυχία του παιδιού της να ανέβει στο μεγαλύτερο σκαλοπάτι της Ευρώπης και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος εκφράζει, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, η μητέρα του πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκος Μίλτου Τέντογλου , Ιωάννα Παπαδημητρίου.

«Είμαι πολύ περήφανη για τον Μίλτο και για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στη ζωή του» σημειώνει και με μια σιγουριά που δεν αφήνει κανένα σημείο παρερμηνείας προσθέτει: «και τελευταίος να έβγαινε πάλι περήφανη θα ήμουν για το παιδί μου». Εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η ίδια, γνωρίζει πολύ καλά ότι ένας αγώνας κρύβει εκπλήξεις και όπως αναφέρει «υπάρχει πάντα τον κίνδυνο της ανατροπής. Δεν τον αγαπάμε λιγότερο, εάν ο Μίλτος έχει κάποια αποτυχία».

Η κ. Παπαδημητρίου παρακολούθησε όλες τις προσπάθειες του Μίλτου από τις κερκίδες του αθλητικού σταδίου στο Βερολίνο και, όπως εξομολογείται, μπορεί «για κάποια στιγμή να νιώσαμε την αγωνία να μας κυριεύει, αλλά πάντα ελπίζαμε ότι θα κάνει ένα πολύ καλό άλμα. Τον έβλεπα ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ήταν πολύ ήρεμος και περίμενα ότι κάποια στιγμή θα βγει το άλμα που και αυτός επιθυμούσε».

Διαβάστε περισσότερα στο Parapolitika.gr

 



Spread the love