Spread the love


Η «γνωστή» 33χρονη και ο θυελλώδης έρωτας με αρχι-νονό

Διευρύνεται ο κύκλος του αίματος στον ακήρυχτο πόλεμο των ανθρώπων της νύχτας με μια απίστευτη δολοφονία στην Κηφισιά. Μια δολοφονία πρωτοφανή για τα δεδομένα και τους άγραφους κανόνες των “νονών” της νύχτας.

Η εκτέλεση στην Κηφισιά – Η «γνωστή» 33χρονη και ο θυελλώδης έρωτας με αρχι-νονό
Άγρια δολοφονημένη στο πάρκινγκ του σπιτιού της, μέσα στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή της Κηφισιάς, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 19.09.2018, μια 33χρονη γυναίκα.

Μια γυναίκα η οποία απασχολούσε κατά καιρούς την Ασφάλεια Αττικής, για τα κατά καιρούς αιματηρά “συμβόλαια θανάτου” ηχηρών ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια θεωρούν πως έπειτα από τα τελευταία αιματηρά ξεκαθαρίσματα στο κόσμο της νύχτας, με τις απανωτές δολοφονίες από πληρωμένα πιστόλια, το όνομα της 33χρονης Κ. Α. βρίσκονταν ψηλά στην λίστα με τις προγραφές ανθρώπων που ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου.

Άλλωστε, το θύμα φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση με ένα από τα πλέον “βαριά” ονόματα της νύχτας, που φέρεται από την ΕΛ.ΑΣ να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Βόρεια Νότια Προάστια της Αττικής.

Επίσης, θεωρείται “δεξί χέρι” ηγετικής φυσιογνωμίας στο χώρο της νύχτας που έχει απασχολήσει πλείστες φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις και μάλιστα οργανωμένου εγκλήματος.

Μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας
Η άγρια δολοφονημένη 33χρονη γυναίκα, κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες. Παράλληλα, το 2011 δυο άγνωστοι πιστολέρο την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι, στην οδό Βεΐκου στο Γαλάτσι και ενώ η 26χρονη τότε Κ.Α. ήταν 7 μηνών έγκυος. Παρά το βαρύ τραυματισμό της είχε καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή και μάλιστα να γεννήσει το βρέφος που κυοφορούσε.
Το 2009, από τις Αρχές Ασφαλείας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε θεωρηθεί ύποπτη για την δολοφονία της συζύγου νεκρού “νονού” της νύχτας, η οποία είχε διαπραχθεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά. Τότε η 33χρονη είχε εξεταστεί από τους Αστυνομικούς, πλην όμως δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία ενοχής.

Η δολοφονία στην Κηφισιά της “γυναίκας δηλητήριο”
Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανακάλυψε η ίδια η μητέρα της, καθώς την αναζητούσε στα τηλέφωνα από το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς όμως να πάρει απόκριση. Για το λόγο αυτό το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στο σπίτι της κόρης της, στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να την βρει νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες της δολοφονίας στην Κηφισιά, εν προκειμένω του πληρωμένου “συμβολαίου θανάτου”, φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στην ατυχή γυναίκα το βράδυ της Τρίτης, στο υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας της οδού Δαγκλή στην Κηφισιά. Όταν επέστρεψε η 33χρονη, φαίνεται πως την αιφνιδίασαν οι δράστες και στην κυριολεξία την “γάζωσαν”.

Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στην θέση του οδηγού, “γαζωμένη” από τις σφαίρες των δραστών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως έχουν να κάνουν μ’ άλλο ένα “συμβόλαιο θανάτου”, στον ακήρυχτο πόλεμο των “νονών” της νύχτας και μάλιστα είναι δυνατόν να αποτελεί απάντηση στην δολοφονία του άλλου γνωστού “νονού” της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στο Π. Φάληρο τον περασμένο Ιούνιο.



Spread the love