Spread the love


Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας μιλάει για δικαίωση. Υπάρχουν νέα στοιχεία στην έρευνα και όπως λέει ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας “ξέρουμε ποιοι είναι οι ύποπτοι της δολοφονίας”. Στο στόχαστρο μπαίνουν δύο άνδρες από το περιβάλλον της Ειρήνης Λαγούδη.
Η άσκηση ποινικής δίωξης κατ’ αγνώστων άλλαξε τα δεδομένα και τις αρχικές εκτιμήσεις περί αυτοκτονίας της 44χρονης γυναίκας στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας.

Η ανακρίτρια αναμένεται να ξεκινήσει νέο κύκλο καταθέσεων και όσοι γνωρίζουν τα στοιχεία μιλούν για δυο άνδρες οι οποίοι θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Ο ένας είναι ένας άνθρωπος που είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι ανήκε στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας. Ο άνδρας αυτός έχει κληθεί μέχρι σήμερα να καταθέσει τουλάχιστον μια φορά στις αρχές.

Το δεύτερο πρόσωπο, επίσης άνδρας, προέρχεται και αυτός από το περιβάλλον της Ειρήνης Λαγούδη. Είναι σύμφωνα με τα στοιχεία ηλικίας 50 ως 60 ετών και φέρεται να ανήκε επί χρόνια στο φιλικό περιβάλλον της γυναίκας.

Και οι δύο άνδρες τοποθετούνται από την έρευνα μαζί με την Ειρήνη Λαγούδη τη μοιραία για εκείνη μέρα στην λίμνη Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “espresso” ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης 44χρονης κάνει λόγο για ένα αδιέξοδο που υπήρξε στις σχέσεις της γυναίκας με κάποια πρόσωπα. “Θεωρώ ότι μπλέξαμε οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, αισθηματικά, κάπου υπήρξε αδιέξοδο” λέει ο Βασίλης Ταουξής και συμπληρώνει ότι υπάρχουν δεκάδες καταθέσεις οι οποίες δείχνουν που πρέπει να κατευθυνθεί η έρευνα και ποια τα πρόσωπα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί ο ανακριτής.

 



Spread the love