Spread the love


Χτύπησε δεκάδες φορές με το μαχαίρι τον παππού και την κατάκοιτη γιαγιά του

Έχει σοκάρει την Καβάλα το άγριο έγκλημα στον Προφήτη Ηλία. Ο 24χρονος εγγονός σκότωσε τον παππού και τη γιαγιά του με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια πήγε χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του σε ένα κοντινό παγκάκι και κάθισε ατάραχος. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με εφημερίδα όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ήταν μέσα στα αίματα και είχε μαζί του το μαχαίρι με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε δολοφονήσει άγρια τους παππούδες του.

Έχει σοκάρει την Καβάλα το άγριο έγκλημα στον Προφήτη Ηλία. Ο 24χρονος εγγΉταν η μητέρα του 24χρονου που εντόπισε νεκρούς του δυο ηλικιωμένους μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η γυναίκα καλούσε και ξανακαλούσε στο σπίτι. Κανείς δεν σήκωνε το τηλέφωνο και έτσι ανήσυχη πήγε να δει τι συνέβη. Εκεί αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Οι δυο ηλικιωμένοι είχαν κατακρεουτγηθεί. Σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Οι περίοικοι που την άκουσαν έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν και εκείνοι εικόνες φρίκης. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν τον νεαρό στο παγκάκι και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Ο 24χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που αφαίρεσε με τόσο άγριο τρόπο τη ζωή του παππού και της γιαγιάς του δεν έδωσε ωστόσο κάποια αιτία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός αντιμετωπίζει προβλήματα, στο παρελθόν, σύμφωνα με την εφημερίδα είχε νοσηλευτεί, δυο φορές μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο στην ψυχιατρική κλινική της Καβάλας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έφτασε σε σημείο να σκοτώσει τους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν.

Η ιατροδικαστική έρευνα που θα ακολουθήσει αναμένεται να ρίξει φως στην ώρα θανάτου των δυο ηλικιωμένων ανθρώπων, καθώς εικάζεται ότι το άγριο έγκλημα ίσως έγινε ώρες πριν τον εντοπισμό των σορών τους.



Spread the love