Spread the love


Tο θέμα πήρε μεγάλη διάσταση και έγινε viral στα social media

Απάντηση έδωσε η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος σχετικά με τον βάτραχο που φέρεται να βρέθηκε μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα της συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η φωτογραφία, που κυκλοφορεί από χτες στα social media και δημοσίευσε κάποιος καταναλωτής, προκάλεσε αίσθηση καθώς δείχνει έναν ολόκληρο βάτραχο και μάλιστα ζωντανό όπως αναφέρθηκε, μέσα σε μια σφραγισμένη σαλάτα σε ράφι του καταστήματος.

Αρκετοί αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της συσκευασίας, αλλά και το πώς το βατράχι θα μπορούσε να περάσει ζωντανό μέσα από τη διαδικασία που ακολουθείται με την κοπή, πλύση και συσκευασία των λαχανικών.

Σημειώνεται επίσης πως η σακούλα αναγράφει ημερομηνία λήξης του προϊόντος τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 24/9/2018 και αυτό σημαίνει πως η συγκεκριμένη σαλάτα θα πρέπει να βρέθηκε σε ράφι σούπερ-μάρκετ τουλάχιστον πριν από δύο εβδομάδες.

Ωστόσο το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση και έγινε viral στα social media.

H επίσημη απάντηση της εταιρίας:   

«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται. Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον», αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Η ανάρτηση της εταιρίας στο Facebook:



Spread the love