Spread the love


Απίστευτες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του δολοφονικού αμόκ που κατέλαβε ένα νεαρό άνδρα το μεσημέρι της Κυριακής (30/09), στο Άργος.

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες σε διαμέρισμα του Άργους.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 2 και μισή το μεσημέρι, το 11χρονο κορίτσι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην οδό Ομήρου για να υποδεχθεί τον ετεροθαλή αδελφό της.

Ο 29χρονος Κωνσταντίνος, φοιτητής ιατρικής, σήκωσε την καραμπίνα που κρατούσε, σημάδεψε το κορίτσι και σχεδόν εξ επαφής, το πυροβόλησε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια,προσπέρασε το άψυχο κορμί της, μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού συνεχίζοντας να πυροβολεί. Ταυτόχρονα, η μητέρα του κοριτσιού πρόλαβε να κλειδωθεί στο μπάνιο, προκειμένου να γλιτώσει. Οι πυροβολισμοί και οι φωνές της γυναίκας που ούρλιαζε «δεν μου μένει πια ζωή», ξεσήκωσαν τους γείτονες, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Κατόπιν, ο νεαρός κατευθύνθηκε στο δώμα του σπιτιού, έβαλε φωτιά και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, περιόρισαν τη φωτιά και βρέθηκαν μπροστά σε μια τραγωδία, τα αίτια της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα. Αυτό που έχει μέχρι στιγμής γίνει γνωστό, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί, είναι ότι ο 29χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του δράστη και του θύματος είναι γνωστός γιατρός – μικροβιολόγος στο Άργος, ενώ η δεύτερη σύζυγός του και μητέρα της άτυχης 11χρονης είναι αναισθησιολόγος.

 



Spread the love