Spread the love


Δείτε την ελληνική εφαρμογή Weddin για το κινητό σου, για να προγραμματίσεις τα πάντα για τον γάμο.

Παντρεύεσαι; To ήξερες ότι μπορείς να οργανώσεις το γάμο σου από το κινητό σου; Όπου και να βρίσκεσαι, στο δρόμο, τη δουλειά ή μίλια μακριά από τη τοποθεσία που έχεις επιλέξει για το γάμο σου, μπορείς να κλείνεις ραντεβού με επαγγελματίες, να φτιάχνεις λίστα καλεσμένων, να περνάς τα έξοδα σου και πολλά άλλα.

Και όλα αυτά μέσω του Weddin, του No.1 application για την οργάνωση γάμου στην Ελλάδα.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Weddin;

Στόχος του Weddin (link website) είναι να βοηθήσει τα ζευγάρια να οργανώσουν το γάμο τους και να ευχαριστηθούν όχι μόνο την ημέρα εκείνη, αλλά και το διάστημα πριν από αυτόν, δηλαδή το διάστημα της προετοιμασίας.

1. Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε έναν destination wedding ή ζείτε στο εξωτερικό, το Weddin είναι το app που θα σας λύσει τα χέρια.

2. Αν ακόμη δουλεύετε πολλές ώρες και δεν χειρόγραφος τύπος του χαρτιού, είναι η ιδανική digital λύση για εσάς.

3. Αν ακόμα, ο γάμος σας έχει γίνει οικογενειακή υπόθεση, με τη μαμά, τη θεία ή την γιαγιά, να σας αποπροσανατολίζουν και να σας επιβάλλουν πολλές φορές τη γνώμη τους, το Weddin θα σας χαρίσει τη χαμένη σας ιδιωτικότητα, αυτονομία και και αυτοπεποίθηση!

Βγες από τη bridezilla zone και κάνε το γάμο σου όπως ακριβώς τον έχεις ονειρευτεί με το Weddin, το Νο.1 personalized app.

Δείτε το site του Weddin: http://bit.ly/2uoXRDz

7 easy steps για εύκολη οργάνωση γάμου μέσω Weddin

· Κατέβασε δωρεάν το Weddin στο κινητό σου από Google Play & Appstore.

Ακολουθούν τα αντίστοιχα link για download

google play:play.google.com

· Δημιούργησε από το μηδέν τη δική σου checklist για το γάμο σου

· Ενημερώσου καθημερινά για το πρόγραμμά και τα ραντεβού σου με τους επαγγελματίες

· Βάλε σημειώσεις γύρω από τις υπηρεσίες και τις προσφορές που συλλέγεις

· Φτιάξε λίστα καλεσμένων και δημιούργησε εύκολα το πλάνο της δεξίωσης του γάμου σου

· Φτιάξε το Budget σου και κατέγραψε τα έξοδα σου

· Βρες υπηρεσίες γάμου από τους πλέον αξιόπιστους και επιλεγμένους επαγγελματίες γάμου στο χώρο.

Μια πραγματική ιστορία γάμου

Πως ξεκίνησαν όλα; Το 2016 ο Γιάννης και η Ελένη, οργανώνοντας το γάμο τους, συνειδητοποίησαν το άγχος που περνάνε τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Βίωσαν και οι ίδιοι από πρώτο χέρι όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα νέο και συνηθισμένο ζευγάρι. Μπαίνοντας λοιπόν και οι ίδιοι στη διαβόητη bridezilla zone, εμπνεύστηκαν τη δημιουργία μίας ψηφιακής ατζέντας που θα βοηθά τα ζευγάρια να οργανώσουν το γάμο τους. Δημιούργησαν λοιπόν το Weddin.

Πίσω από το πολυβραβευμένο εγχείρημα βρίσκεται μία δημιουργική startup εταιρεία που δουλεύει σκληρά και με αυταπάρνηση για το project.

Το Weddin τη χρονιά που πέρασε σημείωσε κάποιες πολύ σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, καθώς διακρίθηκε σε αρκετούς διαγωνισμούς καινοτομίας, ενώ εκπροσώπησε τη χώρα μας και στο εξωτερικό σε διεθνείς εκθέσεις τεχνολογίας, ενώ ήδη προετοιμάζεται τη μετάβαση του Weddin σε άλλες χώρες.

Το όραμα της εταιρείας είναι να αυξήσει το γαμήλιο τουρισμό στη χώρα, υποστηρίζοντας και τους κατά τόπους επαγγελματίες γάμου, στους ήδη γνωστούς (Σαντορίνη, Μύκονο) αλλά και στους λιγότερους διάσημους γαμήλιους προορισμούς.

Η Ελλάδα άλλωστε, είναι γεμάτη κρυμμένες ομορφιές που προσφέρονται για destination weddings και αξίζει να διαφημιστούν στο εξωτερικό.

Weddin

Οι άνθρωποι πίσω από την εφαρμογή Weddin



Spread the love