Spread the love


Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε πως για τέσσερα τυλιχτά, μια χωριάτικη, μια μερίδα πατάτες και ένα αναψυκτικό πλήρωσαν 51 ευρώ.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη κάνουν τις τελευταίες ημέρες ένα όνειρο τους πραγματικότητα.

Το ζευγάρι, μαζί με τα παιδιά του, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ένα ταξίδι που επιθυμούσαν να κάνουν εδώ και αρκετό καιρό. Οι δυο τους μοιράζονται καθημερινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους εκεί.

Ανάμεσα σε αυτά και ο λογαριασμός τους όταν ένα μεσημέρι αποφάσισαν να φάνε σουβλάκια.

Συγκεκριμένα μέσω των instastories ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε πως για τέσσερα τυλιχτά, μια χωριάτικη, μια μερίδα πατάτες και ένα αναψυκτικό πλήρωσαν 51 ευρώ και μαζί με τα tips περίπου 61,5 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram:

Ενδεικτικό των τιμών στην Νέα Υόρκη είναι η ενοικίαση ποδηλάτων, και όπως έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η οικογένεια νοίκιασε τρία ποδήλατα και πλήρωσε 120?δολάρια τις 2 ώρες.

 

View this post on Instagram

 

?Central Park.. Ένα από τα μέρη που μας ζητήσατε αρκετοί.. ▫️Αρχικά νοικιασαμε ποδηλατα (120? 3 ποδήλατα για 2 ωρες.. Ένα υπέροχο μέρος για όλους.. Μπορείς να περπατήσεις να κάνεις joking να διαβάσεις, ακόμη και να κάτσεις απλά σε ένα σημείο να παρατηρείς την ομορφιά του! Όσοι έχετε οικογένεια–παιδιά η σκυλάκια υπάρχει χώρος για να διασκεδάσουν όλοι! ▫️Τρέξαμε-παίξαμε-γελασαμε-ειδαμε πάπιες και σκιουρακια.. ▫️Ένα μέρος που μπορείς να πηγαίνεις ακόμη και κάθε μέρα για λίγο καθώς ειναι στο κέντρο τησ πόλης! #throughmyeyes #NYC #centralpark #arroundtheworld #hantampakakia

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

 



Spread the love